503

W E L K O M   B I J   J - R A D I O

Classics-AlbumTracks-Hits

Non-stop de hele dag door de beste muziek van NU, uit de '80's, '90's, '00's. Daarnaast de hits uit de '70s en duiken we ook eens terug naar de '60s.

M U Z I E K   -   F O R M A T

R A D I O N I E U W T J E S

Copyright © 2009-2014 J-Radio

J-RADIO bestaat in zijn huidige vorm sinds november 2009 en is een niet-commercieel radiostation en kreeg een redelijke bekendheid met kwalitatief goede programma’s als Wakker met J, Gouden morgen J, the 80’s en de J-hitmiddag.


J-RADIO heeft 3 jaar lang, 24 uur per dag, 7 dagen per week, onafgebroken, uitgezonden via Radionomy, een groot Online wereldwijd radioplatform

J-RADIO was een officieel Radionomy Premium Radiostation en behaalde ruimschoots de door Radionomy gestelde luisteruren-norm. Zodoende werden de auteursrechten, een grote kostenpost voor een niet-commercieel radiostation, door Radionomy betaald. De uitzendingen stopten op het moment dat Radionomy zich terugtrok uit Nederland.


J-RADIO blijft als organisatie voortbestaan en het radio-format zal verder worden ontwikkeld en up-to-date worden gehouden. Het ondersteunen van andere radiostations behoort daarbij tot de mogelijkheden en zodra de mogelijkheid zich voordoet om op een verantwoorde manier zelf weer langdurig te kunnen uitzenden, zullen eigen uitzendingen zeker hervat worden.


Contact

J-RADIO bereiken voor meer informatie? Klik dan hier.

K L I N K E N D E   H I T S

E N   L E K K E R E

G O U W E   O U W E N !

C O N T A C TJ-Radio-Contact.html